Take away guide 2021

Savner du også noget take away, som bare er noget andet end det typiske mainsteam, man løber ind i på hvert gadehjørne? Så lad os give dig lidt inspiration til nogle af de steder, som vi i City Hearts elsker at besøge. Det er de lokale og autentiske perler, som holder byen kørende og gør den til en helt særlig oplevelse.

Savner du også noget take away, som bare er noget andet end det typiske mainsteam, man løber ind i på hvert gadehjørne?

Så lad os give dig lidt inspiration til nogle af de steder, som vi i City Hearts elsker at besøge. Det er de lokale og autentiske perler, som holder byen kørende og gør den til en helt særlig oplevelse.

Her er en take away guide til København

Denne liste bliver opdateret løbene.  

Nørrebro

Stefanos

Pizza er ikke bare pizza på Stefanos. Det er virkelig kræs. Om du er til kød eller grøntsager, så kan de bare smede den helt rigtige pizza sammen. Prøv også butikken på Jagtvej Pitaguys, som både laver pitas og salater, med altid frisk salater og spændende kombinationer.  

Adr. Stefansgade 33 + Jagtvej 137 + Ourøgade 38 (Østerbro)
Menu: https://stefanospizza.dk/bestil/
Inspiration (Instagram): https://www.instagram.com/explore/locations/1014814018/stefanos-pizza/


Pico pizza

Pico pizza er en herlig treenighed. Her vælger du tre forskellige små pizzaer. Herligt for en som mig, der har svært ved kun at vælge én. Med super lækkert og kreativt fyld.  

Adr. Skyttegade 3 + Vesterbrogade 135 (Vesterbro)
Menu: picopizza
Inspiration (Instagram): https://www.instagram.com/picopizza_cph/


Mahalle

Sæt lidt kulør og krydderier på de kedelige hverdagsaftener med mega smagfuld libanesisk mad fra Mahalle. Her bestiller man en masse mindre retter, som man kan dele (hvis man er fra samme husstand 😉 ) eller bare smovse alene.   

Adr. Nørrebrogade 51 + Birkegade 6
+ Rolighedsvej 15 (Frederiksberg) + Nansensgade 66 (Indre by)
Menu: https://mahalle.dk/menukort/
Inspiration (Instagram): https://www.instagram.com/mahallecph/


Falafel Factory

Du behøver hverken af være vegetar eller veganer for simpelthen at elske falaflerne fra Falafel Factory. De laver tre forskellige typer, og til dem får du lækre salater og hjemmelavede veganske spreads.  

Adr. Nørrebrogade 63
Menu: https://falafelfactory.dk/#menu
Inspiration (Instagram): https://www.instagram.com/falafel_factory_cph/


Frederiksberg

Blaabjerg & Madsen

Fast food af god kvalitet – super lækre burgere og friskpresset juice. Du kan finde Blaabjerg & Madsen på Østerbro og Frederiksberg.

Adr. Godthåbsvej 54 (Frederiksberg) + Randersgade 35 (Østerbro)
Menu: https://blaabjergmadsen.dk/menu/
SoMe: https://www.instagram.com/blaabjergogmadsen/


WeDo

Sunde og friske salater. De har en masse lækre forslag, men du kan også blande din helt egen. Ligger forskellige steder i brokvarterene.

Adr. Gammel Kongevej 176 (Frederiksberg) + Jernbane Allé 39 (Vanløse) + Halmtorvet 21 (Vesterbro) + Østerbrogade 151 (Østerbro) + Valby Langgade 36 (Valby) + Amagerbrogade 82 (Amager)
Menu: https://wedogreens.com/da-dk/menukort/
SoMe: https://www.instagram.com/wedogreens/


Avobaren

Super lækre, sunde og ikke mindst smukke retter, hvor avocado har fået hovedrollen.

Adr. Falkoner Alle 38
SoMe: https://www.instagram.com/p/CJ0_0viha7u/


Taco Pop

Når du først har prøvet Taco Pop, kommer du til at ville holde Taco Tuesday alle ugens dage. Hos Taco Pop i Odensegade laver de autentisk mexicansk mad, og deres menu er et mix af retter fra forskellige steder i Mexico; kød fra Yucatan Peninsula, spicy tacos og Gringers lavet med hvede tortillias fra det nordlige Mexico. Og prikken over i’et deres signatur dessert, churros med sukker og kanel – sprød og velduftende. Lige til at varme sig på en kold efterårsaften. 

Adr. Smallegade 20 (Frederiksberg), Odensegade 20 (Østerbro)
Menu: https://www.tacopop.dk/
SoMe: https://www.instagram.com/tacopop.dk/


Vesterbro

Café Patina

Er du til græsk mad, så skal du helt sikkert prøve denne lille perle på Vesterbro. Stella og Erik servere autentisk græsk mad. Og det er bare lækkert.

Adr. Mysundegade 26
Menu: Findes på Instagram
SoMe: https://www.instagram.com/cafe_patina_cph/?hl=da


Restaurant Klubben

En menu med mæthedsgaranti. Savner du et godt dansk måltid, så er det Restaurant Klubben du skal ty til. Daniella serverer alle de originale klassikere som Stegt Flæsk, KÆMPE schnitzel, smørrebrød og så videre.

Adr. Enghavevej 4
Menu: https://www.restaurant-klubben.dk/menukort/take-away
SoMe: https://www.facebook.com/klubbenenghavevej/


Hot Pot Republic

Få varmen i denne alt for kolde tid, med take away fra Hot Pot Republic. Det er super hyggeligt og smager super godt. Du kan låne en af deres hot pot, hvis du ikke har en selv – så bliver det da ikke bedre hva 🙂

Adr. Vesterbrogade 146
Menu: https://linktr.ee/hotpotrepublic
SoMe: https://www.instagram.com/hotpotrepublic/


Østerbro

Nordisk Falafel

Denne sprøde sag på Nordre Frihavnsgade, er klart også en af vores yndlings take away muligheder (spiser du som os, så husk servietter). Sæt tænderne i det lune pitabrød med den sprøde falafel, knasende kål og Tahin dressing – mmm! Værd af nævne er også de, lidt for vanedannende halloumi fries. Falaflerne er også glutenfri.

Adr. Nordre Frihavnsgade 55. th
Menu: https://nordiskfalafel.nemtakeaway.dk/order.php
SoMe: https://www.instagram.com/nordiskfalafel/?hl=da

KCAL Factory

Skal du af med lidt corona-kilo, så er KCAL Factory ved Trianglen på Østerbrogade helt perfekt. Her får du et sundt og super lækkert måltid. Du kan tilmed se hvor mange kalorier de forskellige ting på menuen indeholder. Snup en sprød, velsmagende og super praktisk sandwich eller salat, og nyd den lige rundt om hjørnet i Fælledparken.

Adr. Østerbrogade 31
Menu: https://kcalfactory.dk/menulink/
SoMe: https://www.instagram.com/kcalfactory/?hl=da

Clausens Sandwich

I Århusgade ligger denne lille fine sandwichbar, som bare er essensen af lokalt. En hyggelig og meget personlig perle, hvor alt er hjemmelavet, friskt og lækkert, med brød fra den lokale bager og kreative navne på menuen som ’Svigermors drøm’ og ’Tantes turbo start’. Har du børnene med, så nyd jeres måltid på den modsatte side af geden, hvor der ligger en vidunderlig legeplads.

Adr. Århusgade 62
Menu: https://clausenssandwichogjuice.dk/menu.html
SoMe: https://da-dk.facebook.com/ClausensSandwichJuice

Advertisement

Author: Pix

Pernille Olsen, 31 The last six years I have been the travel planner in my family. By creating and working with City Hearts I have combined the joy of planning a trip with my love for the city that I live in. My favorite things to do in Copenhagen is to meet up with my boyfriend after work and chill on a bar with a glass of wine or a beer. I love the ‘down-to-earth’ vibe that the local places in the city give and I love the fact that I live in a city where it’s possible to jump in the harbor on a hot summer day.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: